Havuz Robotu Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

05-05-2020 15:43
Havuz Robotu Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?
 
 

Havuz Robotu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 

 
-İlk bilmeniz gereken havuzun boyu. Havuzun boyunu biliyorsanız robot büyüklüğü ve kablo boyunu seçebilirsiniz. Kablo büyüklüğü ve robot kapasitesi doğrudan ilişkili olabilir. 25 m bir havuz için 15 m kablo boylu bir robot alamazsınız.
 
-Havuz Robotunun duvara tırmanma özelliğinin olup olmaması. Bu da sizin için bağlayıcı olabilir. Neden tabanı temizlerken duvarı da temizlemesin, beklenen de odur. Fakat kirlilikler havuzun zeminine çöker, zeminin temizlenmesi şarttır. Duvara ara sıra fırça yaparak ta bakım yapabilirsiniz. Genelde en baz modellerde duvar tırmanma özelliği yoktur. Artık birçok model de duvar tırmanma özelliği bulunmaktadır. 
 
-Taşıma arabası ‘’CADDY ‘’ . Robotu taşımak için robota has tasarlanmış arabadır. Adından da anlaşılacağı gibi, robotu taşımak için kullanılır. Tercih nedenlerinden biridir. 
 
-Kumanda. Evet. Aranan bir özellik. Bazı modeller kendinden programlıdır, kumandası yoktur. Olmaz ise olmaz bir özellik değildir fakat ürün tercihini etkiler. Kumandaya nerede ihtiyaç olur, daha çok lokal alanlardaki kirliklerin alınması için kullanılır. Havuzunuz temiz olabilir, bir tarafa toprak dökülmüştür mesela, sadece o bölgenin temizlenmesi için kullanabilirsiniz. 
 
-Evet, artık aranan en önemli özelliklerden biri. Cep Telefonu Uygulaması veya Wi-Fi özelliği. Telefon varsa yeter. Kontrol kolay. Robotun özelliğine göre uygulamadan yapabilecekleriniz değişir. 
 
-Garanti süresi önemli. Kimi modeller de garanti 2 veya 3 yıl olabiliyor.
 
-Bu bahsettiklerim genel farklar. Robotun markasına göre ayrıntı özellikleri değişiyor. Bu ayrıntılar da aradığınız konforu arttırır. En baz modeli de alsanız, yine havuzu temizler. Henüz piyasada yok fakat kendi kendini şarj edebilen, kablosuz modeller de var. Yakında gelebilir. 
 
Ayrıntılı bilgi için arayabilirsiniz.
Ertuğrul KILIÇAY     :      0533 765 77 35
Kimyager
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.